In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
TRÆNING START 08.AUGUST
  

Til alle CHIN-GU medlemmer;

Vi starter med at træne igen mandag den 8. august kl. 17:30.

For Børneholdet; Vi starter med at træne igen den 15. august kl. 16:15.

På vegne af CHIN-GUs bestyrelse og trænerteam ønsker jeg alle medlemmer en rigtig god sommerferie. Vi ses i august måned.

 

 
INFO TIL ALLE CHIN-GU MEDLEMMER
  

Til alle CHIN-GU medlemmer Sidste træningsdag er torsdag den 23. juni inden sommerferien. Der er lukket i hallen i juli måned, og vi starter med at træne igen mandag den 8. august. For Børneholdet: Sidste træningsdag er på onsdag den 15. juni, og børneholdet starter med at træne igen den 15. august. Vi i CHIN-GUs bestyrelse og trænerteam ønsker alle medlemmer en rigtig god sommerferie. Vi ses i august måned.

6X GULD OG 4 BRONZE til CHIN-GU KICKBOXING
  

6X GULD OG 4 BRONZE til CHIN-GU KICKBOXING kæmpere ved årets DM i år blev afholdt i Silkeborg den, 07 MAJ 2016.

CHIN-GU deltog med 8 kæmpere og to dommere til DM, hvor der var omkr 180 deltager fra hele landet, kæmpede i forskellige kategorier for titlen Danmarks Mester. Mange er CHIN-GU`s kæmpere var unge talenter og alle har trænet hårdt op til DM. Det blev til en super flot resultat og Trænere teamet i CHIN-GU er stolte af vores unge TALENTER. 6 guld , 4 bronze madeljer til DM i Kickboxing . Kæmpe tillykke til alle CHIN-GU(LD) kæmpere og kæmpe ros til CHIN-GU trænere team for super indsats . Sto

123456789101112131415 Önceki >

Toplam Sayfa :34
 
 
STORT TAK TIL DE FONDE FOR DERES STØTTE

 

Random Photo
XTREME SPORT