Slået op d.

Chin-Gu starter igen indendørs træning i vores lokaler

Kære Chin-Gu familie

Så kan vi endelig træne i vores lokale igen! 🥊🎉

Der er træning for alle Tirsdag-Torsdag kl 17:30-19:00 og om lørdagen kl. 12:00-13:30  i Bavnehøj Hallen – børneholdet træner mandag og onsdag kl. 16:30-17:25.

Tilmelding til holdene foregår stadig på vores Facebook gruppen fra uge til uge.

Det er MEGET vigtigt, at I læser retningslinjerne her grundigt og følger dem, før I kommer til træning i Bavnehøj Hallen:

🔸 Vi træner tirsdag og torsdag fra kl. 17:30-19:00(voksneholdet for alle) og børneholdet træner mandag og onsdag kl 16:30-17:25.

🔶 Omklædningsrummene er lukkede. Derfor skal I møde op omklædt . Husk selv en fyldt vandflaske og rene håndklæder.

🔶 Der kan maks. være 20 personer per træning. I skal derfor fortsat tilmelde jer træningen herinde på Facebook-gruppen.

🔶 I skal selv medbringe jeres egne handsker – det bliver IKKE muligt at låne handsker i klubben, men I kan købe handsker hos os.

🔶 Det er vigtigt, at I beholder jeres træningspartner igennem hele træningen – også gerne de andre træningsdage, hvis det kan lade sig gøre.

🔶 Vi har sprit til rengøring af handsker og hænder i klubben. Det er meget vigtigt, at alle sørger for at spritte handsker og hænder så ofte som muligt under træningen.

🔶 Husk at blive hjemme, hvis I har de mindste symptomer eller har mistanke om det. Vi skal passe på hinanden. Giv besked til mig, hvis I får symptomer, efter I har været til træning.

Hvis det bliver for varmt nogle af dagene, kan vi fortsætte udendørstræningen. Det giver vi besked om i de enkelte træningsopslag.

Hvis I har nogle spørgsmål, er I velkomne til at skrive til mig. 😊

Jeg glæder mig meget til se flere Chin-Gu medlemmer i klubben. 😊👍🏼