Kampsport for børn og unge – skoleforløb

Chin-Gu Full Contact tilbyder fysisk og mental træning i kampsport – kickboxing og muaythai – målrettet børn og unge skolebørn fra 1.-9. klasse.

Igennem skræddersyet kampsportstræning vil børnene og de unge lære basale teknikker, der styrker deres motorik og balance. Samtidig vil træningen fokusere på, at børnene og de unge opnår ro i sindet og selvdisciplin, får mere selvtillid og lærer at respektere dem selv og hinanden. Det er kvaliteterne ved kampsportstræning, som vil være brugbare i skoleundervisningen – for når børn og unge har selvtillid og er respektfulde, giver det ro og gode resultater i timerne og skaber fællesskab i klasserne.

Bayram Korkmaz er formand og cheftræner og har undervist i kickboxing og muaythai i Chin-Gu Full Contact siden 1991. Fra dengang har han arbejdet særligt med undervisning af børn og unge. I undervisningen lægger Bayram Korkmaz vægt på, at der både skal være plads til leg og disciplin – og derfor kan I roligt regne med en tryg, lærerig, udfordrende og givende kamsportsundervisning, der bliver skræddersyet lige netop jeres klasser.

Chin-Gu Full Contact har igennem fem år arbejdet med kampsport for børn og unge gennem skolesamarbejder, og det er muligt at vælge at have undervisningen på jeres skoler eller i vores træningslokale i Bavnehøj Hallen, hvor der er træningsudstyr til rådighed.

Vi tilbyder kampsportsforløb af både kortere og længere varighed, der tilpasses jeres klasses behov og skema. Det er også muligt at arrangere flere forløb på den samme skole eller i ungdomsklubber.

For mere information, kontakt Bayram Korkmaz på chin-gu@mail.dk eller tlf.: 2993 4841.

Chin-Gu Full Contact er en del af Københavns Kommunes Åben Skole-tilbud. Det er også muligt selv at arrangere forløb – kontakt os for mere information om dette.