Om Chin-Gu

Chin-Gu Full Contact blev stiftet i 1991 af den nuværende cheftræner og formand, Bayram Korkmaz med sort bælte med 6. Dan.

Chin-Gu betyder ‘venner’ på koreansk. Navnet blev givet af de første medlemmer, og det beskriver fællesskabet og ånden i klubben.

Hos Chin-Gu Full Contact tilbydes der træning i kickboxing – herunder Light Contact, Full Contact og Lowkick – og i MuayThai og K-1 Rules.

Klubben har i dag mere end 180 aktive medlemmer, og der er træning seks gange om ugen.
Derudover er klubben en demokratisk forening med en bestyrelse, der vælges ved klubbens årlige generalforsamling i februar.

Chin-Gu Full Contact deltager ved stævner i Danmark og i udlandet i alle kategorier.
Klubben er en del af Dansk Idrætsforbund, DGI, Dansk Kickboxing Forbund, Dansk Muaythai Forbund og det internationale ISKA (International Sport Kickboxing Association) forbund.

Chin-Gu Full Contact er også arrangør af egne stævner, heriblandt den anerkendte turnering Nordic Open. Derudover tilbyder klubben også bælteprøver for sine medlemmer.

Om cheftræneren
Bayram Korkmaz er cheftræner og formand for Chin-Gu Full Contact. Han har undervist i kampsport siden 1988 og er i dag indehaver af det sorte bælte med 6. Dan. Derudover er han skandinavisk præsident for det internationale forbund ISKA.
Udover at undervise og være cheftræner er Bayram Korkmaz også dommer og kampleder ved både kickboxing- og MuayThai-stævner.

Hvad er kickboxing?
Kickboxing og Full Contact er en udløber af karate og blev udviklet i 1960’erne i USA. I dag trænes kampsporten over hele verden. Kickboxing og Full Contact trækker på bokseteknikker, men kombinerer det med sparketeknikker, der kendes fra karate.

I kampe benytter man bokse- og sparketeknikker i fuld kontakt. Derfor kræver deltagelse i kampe også fuldt udstyr, blandt andet bestående af hjelm, handsker, tandbeskytter, skridt- og skinnebensbeskytter.

Kickboxing består af flere discipliner, herunder Full Contact, Light Contact, Lowkick og K-1 Rules. MuayThai er en disciplin, der stammer fra Thailand og adskiller sig fra kickboxing ved at tillade brug af albuer og knæ.

Vi træner i løse bukser eller shorts og bare fødder for at kunne sparke optimalt.

Det er muligt at købe træningstøj, håndbind, tandbeskytter, bokse handsker og udstyr i klubben.

Alle er velkomne til at prøve Kickboxing og MuayThai i Chin-Gu Full Contact.
Kom forbi og få en gratis prøvetime. Se træningstider og priser her.

Chin-Gu Full Contact er aktiv i lokalområdet og hjælper bydelens unge på tværs af nationaliteter og baggrunde ved at give plads, god træning og prioritere en dannelse med gode værdier som fokus.